SOLID GEAR FOOTWEAR

WIRED FOR PROGRESS

We make shoes that makes work run faster and people last longer.

DOOR ATLETEN GEÏNSPIREERD, DOOR WERKERS GOEDGEKEURD

Wij bestaan voor mensen die het allerbeste uit hun werk willen halen. Mensen die niet tevreden zijn om gewoon aan het werk te gaan en dan weer naar huis te gaan. Mensen die, zoals atleten, hun lichaam aan het werk zetten en nooit ophouden naar verbetering te zoeken, gaan altijd voor het best mogelijke resultaat. We geven alles wat we hebben om schoenen te maken die mensen aan het werk houden – sneller en langer.

DE KOPLOPER IN ATLETISCH VEILIGHEIDSSCHOENEN

Werken is zwaar voor je voeten. Solid Gear is ontstaan vanuit het idee dat veiligheidsschoenen geen klompen met veters hoeven te zijn. Ons complete assortiment atletische veiligheidsschoenen levert prestaties en kracht, zelfs op de meest oncomfortabele momenten.

Ontdek onze veiligheidsschoenen
image

OUR WORK STARTS WITH GETTING TO KNOW YOURS

We onderzoeken hoe gebruikers bewegen en werken, en luisteren naar wat zij vinden. Dan gaan we de kracht van een gebruikersgericht ontwerp inzetten om schoenen te maken die werknemers aan de gang houden.

Heb je ideeën? Laat het ons weten!

image

WE NEVER STOP LOOKING FOR THE NEXT BIG THING

Vanaf het begin werken we samen met vertrouwde technologiepartners en gebruikte geavanceerde materialen – om onze producten meer duurzaam, ergonomisch en veilig te maken.

Ontdek onze technologieën

image

LABORATORIUM GETEST. IN DE PRAKTIJK GECERTIFICEERD

Wij testen en certificeren al onze producten met uitgebreide praktijk- en laboratoriumtesten. Wij rusten niet totdat we de veiligheids- en prestatie-eisen halen en overtreffen.

Meer informatie