SOLID GEAR FOOTWEAR

MAAK KENNIS MET DE VAPOR 3

De perfecte all-terrain veilgheidsschoen, speciaal bedacht voor vakmensen die stabiliteit en grip nodig hebben, of je nou op de bouwplaats staat of op ruw terrein werkt. Met een leren bovenkant, een ideale pasvorm voor je voet en een zachte laag ETPU-foam voor optimaal comfort, hoe lang je dag ook duurt.

image

Vapor 3 Low

Voelt als een sneaker, beschermt als een laars. De Vibram® buitenzool en het BOA® Fit System van de Vapor 3 Low geven je alles dat je nodig hebt - en niets dat je niet nodig hebt. Ontworpen voor maximale support en agressieve grip met minimaal gewicht.

Productinformatie

image

Vapor 3 Explore

Voor onbegrensd werken.De gloednieuwe Vapor 3 Explore geeft je het vertrouwen dta je nodig hebt, of je nou op asfalt, beton, of tussen het puin staat te werken. Ontworpen voor grip, stabiliteit en de hele dag comfort, zonder de lompheid van een laars.

Productinformatie

image

Vapor 3 Air

De Vapor 3 Air is gemaakt om jou te laten presteren, gaat lang mee, en ademt om je lekker door te laten werken. Een zachte ETPU-middenzool met geïntegreerde dubbele TPU-schachten geeft stevigheid en comfort, terwijl verfrissende ventilatie en slijtvast leer rommel buiten en koelte binnen houden.

Productinformatie

VAPOR 3 GEEFT:

  • Comfort voor elk werkgebied
    De ETPU-middenzool, het BOA® Fit System en een sluitende pasvorm geven maximaal comfort en stabiliteit voor een werkdag vol vertrouwen.

  • Grip vol vertrouwen
    Volop grip met de de diepe uitsparingen in de rubberen Vibram® buitenzool: ook op natte, oneffen, of onverharde oppervlakken.

  • Stabiliteit
    Stevige leren bovenkant met ingebouwde hielkap en dubbele TPU-schachten in de middenzool voor nog betere stabiliteit.

image

Vibram® buitenzool

De Vibram® buitenzool houdt je stabiel tijdens je werk en geeft grip waar je op kunt bgouwen, of je nou een ladder op rent of door de modder stampt.

Onze technologie

image

BOA® Fit System

Met de nauwkeurig instelbare draaischijf en de ijzersterke lichtgewicht veter geeft het BOA® Fit System snel en moeiteloos de juiste pasvorm, met optimale hielondersteuning en stevigheid. Je stapt er zo in en uit, ook in de zwaarste omstandigheden.

Onze technologie

image

ETPU

Zacht en slijtvast ETPU-foam van opgerekt TPU biedt langdurig comfort, geeft energie terug en veert als een kussen.

Meer over ETPU

Solid Gear logotype