Dit is Solid Gear Footwear

Solid Gear is opgericht in 2008 met de gedachte dat veiligheidsschoenen geen zware schoenen hoeven te zijn. Solid Gear maakt innovatief schoeisel voor werkzaamheden in elke omgeving. Al meer dan 10 jaar herdefiniëren onze producten de prestaties, stijl en het comfort van veiligheidsschoenen.

Ons assortiment speelt in op de behoeften aan voetbescherming in verschillende werkomgevingen. Binnen en buiten, in vrieskou of zinderende hitte. Solid Gear is ervan overtuigd dat er altijd een betere manier is en met dat uitgangspunt proberen we de perfecte veiligheidsschoenen te ontwikkelen.

Moderne veiligheidsschoenen

Moderne veiligheidsschoenen Het werken aan elk nieuw product begint in de zwaarst denkbare werkomgevingen: op bouwplaatsen, stellages en op de fabrieksvloer. Hier kunnen wij een verschil maken en bijdragen aan een betere werkdag voor onze klanten. Inzichten opgedaan in de praktijk worden gecombineerd met zware tests in laboratoria, waarbij we ervoor zorgen dat veiligheid en prestaties hoger zijn dan wat de normen voorschrijven.

Onze klanten hebben het laatste woord. Pas nadat eindgebruikers de schoenen in een werkomgeving grondig hebben getest, zijn wij tevreden. Dit is onze visie – prestaties door innovatie.

Onze producten

Prestaties en comfort zijn de topprioriteiten in onze productontwikkeling. Dat betekent dat we nooit compromissen sluiten op het gebied van kwaliteit en design. In samenwerking met toonaangevende leveranciers zoals GORE-TEX®, Vibram®, BOA® Fit System en CORDURA® zorgen wij voor de best mogelijke prestaties en comfort van onze producten.

Verschillende omgevingen betekenen verschillende uitdagingen, maar de behoefte aan veiligheid is hetzelfde. Daarom biedt Solid Gear een breed assortiment producten voor jouw voeten. Of je nu binnen of buiten werkt, in vrieskou of zinderende hitte, je vindt wat je nodig hebt.

Solid Gear – Onderdeel van Hultafors Group

Solid Gear is sinds 2014 onderdeel van de Hultafors Group. Samen met merken als Snickers Workwear, Hultafors Tools, W.steps, Hellberg Safety en Toe Guard bieden wij een breed scala aan kwaliteitsproducten voor professionele gebruikers. We delen allemaal dezelfde passie: we willen de best mogelijke functionaliteit, veiligheid, bescherming en efficiëntie op het werk bieden.

Snickers Workwear biedt een breed scala aan hoogwaardige werkkleding, van werkbroeken tot gereedschapsriemen. Voorkom gehoorschade met gehoorbescherming van Hellberg Safety - elektronische gehoorbescherming met bluetooth maakt jouw werkdag veiliger en aangenamer. Hultafors heeft handgereedschap zoals zagen, koevoeten, duimstokken en hun beroemde bijlen. W.steps produceert ladders en steigers.

Solid Gear logotype